Toimintasuunnitelma 2006

Katajanokka-seuran tarkoituksena on edistää kaikinpuolista viihtyvyyttä Katajanokalla alueen omaleimaisuutta ja erityispiirteitä kunnioittaen. Tarkoituksensa toteuttamiseksi seura tekee yhteistyötä Katajanokan koulun ja katajanokkalaisten yhdistysten ja yhteisöjen kanssa.

Asukkaiden etujärjestönä seura vaikuttaa ehdotuksin ja kannanotoin Katajanokan alueen suunnitteluun ja rakentamiseen. Katajanokan alueen rakennus- ja suunnitteluhankkeita seurataan tarkasti myös vuonna 2006.

Seura järjestää ajankohtaisista ympäristöämme koskevista asioista, kokouksia ja yleisötilaisuuksia. Syksyllä on suunnitteilla asukasilta, jonne toivomme vieraaksi uuden kaupunginjohtajan Jussi Pajusen.

Huhtikuun loppupuolella vietetään jälleen ohjelmallista Katajanokkapäivää yhdessä Katajanokan muiden yhdistysten ja toimijoiden kanssa Katajanokan Kauppatorin puoleisella rannalla.

Elokuussa koulujen aloitettua järjestetään perinteinen Katajanokan ympärijuoksukilpailu.

Vuosijulkaisumme Katajanokan Kaiku ilmestyy entiseen tapaan joulukuun alussa

Katajanokan Kieku -tiedote pyritään julkaisemaan 2-3 kertaa vuonna 2006

Seura pyrkii tuomaan myös uutta toimintaa jäsenistölle. Tutkimme mahdollisuuksia järjestää elokuvakerhotoimintaa Kino K-13:ssa; peli-iltoja yms.