Terveiset Keskosta

Katajanokka-sivujen keskustelupalstalla on kovin sanoin arvosteltu Keskon kivijalassa toimivan K-Market Katajanokan valikoimia. Tästä syystä Kesko kutsui Katajanokkaseuran johtokunnan jäseniä keskustelemaan katajanokkalaisten toivomuksista ja kehitysehdotuksista.

 

Perjantaina 14.12.2007 seuran edustajat tapasivat viisi Ruokakesko Oy:n edustajaa ja Katajanokan K-kauppiaan. Katajanokkalaisten toiveina esitettiin mm. palvelutiskin saamista kauppaan ja valikoiman laajennusta. Erityisesti pienet pakkauskoot sekä laadukkaat liha-, kala- ja leikkeletuotteet olisivat tarpeen.

 

Keskustelussa kävi ilmi, että K-marketin pääongelma on tilojen pienuus. Tilojen laajennus ei ole ainakaan tässä vaiheessa mahdollista.

K-kauppias kertoi pyrkivänsä palvelemaan meitä ostovoimaisia katajanokkalaisia mahdollisimman hyvin. Viime aikoina K-market Katajanokalla onkin tapahtunut huomattavia muutoksia. Käytävät ovat selkeytyneet, valikoimia on tarkistettu, hyllytilaa tullut hieman lisää. Tiloihin on myös saatu mahtumaan yksi ylimääräinen pikakassa.

 

Tavaravalikoimaa tullaan edelleen kehittämään. K-kauppias toivoo, että puutteista kerrotaan hänelle suoraan tai jätetään palaute tuulikaapissa sijaitsevaan palautelaatikkoon.