Pientilatori ravintola Nokassa

pientilatori-2011-flyer-001.jpg
pientilatori-2011-flyer-001.jpg

Nokka isännöi pientilatoria 

Ravintola Nokka tuo maaseudun parhaat maut viikonlopun ajaksi Helsinkiin. Pientilatori avautuu syyskuun alussa Nokan loungessa ja takasalissa. Paikalla on Nokan omia V.I.P. –tuottajia (Very Important Producer), jotka esittelevät, maistattavat ja myyvät luonnonmukaisesti tuotettuja herkkujaan kaikille kävijöille.

 

”Tärkeintä tässä tapahtumassa on suomalaisen ruuan arvostuksen ja tietämyksen lisääminen sekä vuorovaikutus tuottajien ja kuluttajien välillä”, ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho sanoo.

 Tapahtuma sopii Ruohon mukaansa hienosti Nokalle, joka on ruoka-ajattelussaan keskittynyt kotimaiseen lähiruokaan ja pientilojen parhaisiin raaka-aineisiin. ”Tapahtumassa Nokan ruokatarinat avautuvat uudella tavalla. Koko ketju on esillä raaka-aineista ja niiden tuottajista lautaselle saakka.” Pientilatori on koko perheen tapahtuma. Lauantaina koko päivän on paikalla kalaekspertti Kari Nyberg, joka opastaa kalan käsittelyssä. Keittiömestari valmistaa paikan päällä maisteltavaksi kalaherkkuja Nybergin käsittelemistä kaloista. Pientilatorista on tarkoitus tehdä jokavuotinen perinne. Tänä vuonna tapahtuman yhteydessä julkistetaan kolme uutta Nokan V.I.P. -tuottajaa. Pientilatori Ravintola Nokassa 3.-4. syyskuuta kello 12-17. Ravintola Nokka, Kanavaranta 7 F, 00160 Helsinki. Tel. 09-6128 5600.