Vuosikokous 25.2.2008

Katajanokkaseuran vuosikokous pidettiin 25.2.2008 Hotelli Katajanokan juhlasalissa.

Kokoukseen osallistui 52 katajanokkalaista. Seura kiittää Hotelli Katajanokkaa kokoustilasta ja Katajanokan Huolto Oy:tä kahvitarjoilusta.

Pöytäkirja

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
Seuran puheenjohtaja Tuula Palaste-Eerola toivotti kokousväen tervetulleeksi. Todettiin kokous laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Puheenjohtajan ja sihteerin valinta
Puheenjohtajaksi valittiin Risto Laakkonen ja sihteeriksi seuran sihteeri Helena Alkula.

3. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta
Pöytäkirjan tarkastajiksi ja samalla ääntenlaskijoiksi valittiin Hilkka Aalto ja Riitta Virtanen-Kakriainen.

4. Vuoden 2007 toimintakertomus
Tuula Palaste-Eerola esitteli vuoden 2007 vuosikertomuksen (liite).

5. Vuoden 2007 tilinpäätös
Seuran taloudenhoitaja Mattias Bremer esitteli tilinpäätöksen ja tilintarkastajien kertomuksen vuodelta 2007.

6. Vastuuvapauden myöntäminen johtokunnalle.
Johtokunnalle myönnettiin yksimielisesti vastuuvapaus.

7. Toimintasuunnitelma vuodelle 2008
Tuula Palaste-Eerola esitteli toimintasuunnitelman vuodelle 2008 (liite). Lisäyksenä ehdotettiin ”Rakkauden silta” -idean puitteissa mahdollisuutta myös vanhoille pareille kiinnittää lukkonsa siltaan. Monikulttuurisen Helsingin merkeissä ehdotettiin myös Katajanokalla asuvien maahanmuuttajien huomioimista seuran toiminnassa. Lisäksi seuran puheenjohtaja ehdotti, että voitaisiin vuosittain valita katajanokkalainen Vuoden Yrittäjä: johtokunta laatii kriteerit ja palkitsemistavan, joka tullee olemaan kunniakirja.

8. Jäsenmaksun suuruus 2008
Johtokunnan esitys jäsenmaksun pitämisestä entisellä tasolla (15 euroa henkilö- ja 50 euroa yhteisöjäsen) hyväksyttiin yksimielisesti.

9. Talousarvio vuodelle 2008
Mattias Bremer esitteli talousarvion. ”Kinokan keskuskomitean” puheenjohtaja Erkki Leimu kertoi lisäksi elokuvakerho Kinokan budjetista vuodelle 2008. Talousarvioesitys hyväksyttiin.

10. Seuran kokouksen koollekutsumistapa
Päätettiin, että lähetetään jäsenille kutsu postitse.
Tässä yhteydessä keskusteltiin myös seuran joulukorteista. Esitettiin toivomus, että joka vuosi saataisiin uusi korttiaihe. Puheenjohtaja kertoi, että Pekka Vuori on hyväntahtoisesti antanut seuran käyttää korteissa Kaiun kansikuvaa. Seuralla on myös mahdollisuus teettää ensi jouluksi kortteja Wille Mikkolan Katajanokka-laivaa esittävästä maalauksesta.

11. Seuran puheenjohtajan valinta
Tuula Palaste-Eerola valittiin yksimielisesti seuran puheenjohtajaksi kolmanneksi kaudeksi.

12. Uusien johtokunnan jäsenten valinta
Erovuorossa olleet Denise Bremer, Mattias Bremer, Martin Bunders, Marja Karppanen, Erkki Leimu, Kirsti Tolvanen ja Irmeli Walldén-Paulig valittiin uudestaan. Johtokunnan uudet jäsenet ovat Aurora Heickell ja Riitta Laine.

13. Tilintarkastajien ja varatilintarkastajien valinta
Tilintarkastajiksi valittin Eeva-Liisa Tuomi-Kyrö ja Salme Jormanainen. Varalle valittiin Ingrid Heickell ja Jussi Tammelin.

14. Muut asiat, keskustelu
Keskusteltiin Helsingin hätäkeskuksen räjäytyksistä, erityisesti miksi räjäytetään niin myöhään. Todettiin, että uuden yleisötilaisuuden pitämiseen on tarvetta, esimerkiksi ensi syksynä. Katajanokalla ollaan myös huolissaan vanhoista hormeista. Vahingoista voi ilmoittaa myös sähköpostitse työmaan vastaavalle Erkki Tuunelalle, erkki.tuunela@kalliorakennus.com. Ehdotettiin ja päätettiin, että katajanokkalaisten puolesta seura lähettää kukkia Katajanokalla vaarallisesti puukotuksen kohteeksi joutuneelle taksiautoilijalle. Lopuksi katseltiin ja keskusteltiin seuran verkkosivuista. Koska kiinnostusta ilmeni, seura ryhtyy keräämään myös sähköpostilistaa jäsenistä.

Kokoukseen osallistui 52 katajanokkalaista. Seura kiittää Hotelli Katajanokkaa kokoustilasta ja Katajanokan Huolto Oy:tä kahvitarjoilusta.