Perinteikäs Katajanokan ympärijuoksu – Skatudden runt järjestettiin tiistaina 2.9.2014 
jo 66. kerran! Kisailijoita oli noin 110.

 

Katajanokan ympäri - Skatudden runt juostiin 65. kerran 3.9.2013. Juoksijoita oli 120. Tulokset:

Tytöt s. 2007 - 2008

Katajanokan ympärijuoksu - Skatudden runt juostiin tiistaina 6.9.2011 sateen sopivasti lakattua. Juoksijoita oli yhteensä 115.

Katajanokan ympärijuoksut juostiin 1.9.2010

Katajanokan ympärijuoksu juostiin 62. kerran tiistaina 1.9.2009. Eri sarjoissa juosseita reippaita urheilijoita oli yhteensä 115.

"Katajanokan ympäri" juostiin jälleen kerran tiistaina 2.9.2008. Surkeasta säästä huolimatta eri sarjoihin osallistui yhteensä 161 juoksijaa.

Pienimmät urheilijat juoksivat Laivastokujan hiekkakentällä, kouluikäiset kentän ympäri ja aikuiset Katajanokan kärjen ympäri kaksi kertaa.

Kaikki juoksijat saivat kunniakirjan ja limsan sekä punaisen neilikan Katajanokan ympärijuoksun 60. juhlavuoden kunniaksi. Joka sarjan kolme parasta palkittiin mitalein.

Kaikki saivat myös osallistua arpajaisiin, joiden palkintoina on Feelmax-kenkiä. Naisten ja miesten palkinnot toimitettiin voittajille jo juoksun jälkeen. Tyttöjen arpavoitto osui numerolle 26 ja poikien 60. Kengät voi noutaa arpalipukkeella Feelmax Showroom -myymälästä, Kruunuvuorenkatu 9. Kiitos Jukka Rissaselle ja hänen apureilleen.

Kiitämme myös Katajanokan R-kauppiasta Heikki Saresvirtaa avusta ja kahvitarjoilusta, Katajanokan huoltoa grillin lainauksesta sekä Merikasarmin nuorisotaloa ja Katajanokan koulua avusta ja tilojen käytöstä. Erityiset kiitokset kaikille vapaaehtoisille avustajille korvaamattomasta panoksestanne juhlajuoksun onnistumiseen.

Katajanokan perinteinen ympärijuoksu juostiin jälleen kerran 4.9.2007 Kaikkien sarjojen reitit olivat samat kuin edellisinä vuosina. Pienimmät juoksivat Nuorisotalon takana olevan kentän aitauksen sisäpuolella, isommat kiersivät kentän ja nuorisotalon, kaksi nuorten vanhinta ryhmää 2 kertaa. Aikuisten sarjan reitti kiersi Katajanokan kärjen rantoja pitkin, matkan pituudeksi tuli kolmisen kilometriä.

Tiistaina 5.9.2006 juostiin taas kerran Katajanokan ympäri, tänä vuonna 58. kerran. Pienimpien eli alle kouluikäisten sarjassa oli eniten osanottajia, noin 40, ja heidät jaettiin kahteen ryhmään. Myös aikuisten sarjoissa oli tällä kertaa ilahduttavan paljon osanottajia.

Pienimmät juoksivat aidatun hiekkakentan sisäpuolella. Isommat kiersivät kentän ja Nuorisotalon, nuorimmat kerran ja kaksi vanhempien sarjaa kaksi kertaa. Aikuisten Katajanokan kärjen kiertävä reitti juostaan kaksi kertaa, jolloin pituus on noin 3 km.

Perinteinen Katajanokan ympärijuoksu juostiin tiistaina 23.8.2005 jo 57. kerran.

Joomla templates by a4joomla