Helsingin vuoden 2011 kaavoituskatsauksen jakelu alkaa

Helsingin vuoden 2011 kaavoituskatsauksen jakelu alkaa

Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston toimittama vuoden 2011 kaavoituskatsaus on valmistunut. Kaavoituskatsaus kertoo suomeksi ja ruotsiksi merkittävimmistä ajankohtaisista kaavoitushankkeista ja liikennesuunnitelmista. Katsauksessa on myös englanninkielinen tiivistelmä tärkeistä suunnittelukohteista. Katsauksessa on tietoa kaavoituksen ja liikennesuunnitelmien kulusta. Suunnittelijoiden yhteystiedot ovat suunnittelukohteista kertovien tekstien yhteydessä. Kaupunkisuunnitteluvirasto toivoo katsauksen antavan hyvän perustan keskusteluun, osallistumiseen ja vuorovaikutukseen.

 Katsaus jaetaan postitse kaikkiin helsinkiläisiin talouksiin. Kaavoituskatsausten postijakelu tapahtuu viikolla 13. Julkaisu jaetaan viimeistään perjantaina 1. huhtikuuta. Kaavoituskatsaus jaetaan Itellan päiväjakeluna.

 

Kaavoituskatsaus julkaistaan myös kaupunkisuunnitteluviraston sivuilla: www.hel.fi/ksv. Kaavoituskatsauksen lisäksi Helsingin kaupunkisuunnittelusta saa runsaasti tietoa kaupunkisuunnitteluviraston nettisivuilla toimivasta "Suunnitelmat kartalla" -palvelusta. Samalta ruudulta näkyvät suunnitteluun liittyvät asiakirjat, kartat, yleisötilaisuudet sekä suunnittelijoiden yhteystiedot. Kaikki käynnissä olevat kaavahankkeet on merkitty aluerajauksina kartalle. Karttapalvelu tarjoaa kattavaa ja ajantasaista tietoa. Tämä helpottaa suunnittelun edistymisen seuraamista.

 

 Kaavoituskatsaus -julkaisun jakeluhäiriöt:

 

Itella Oy vastaa mahdollisiin jakelureklamaatioihin 23.4. asti puhelinnumerossa 0200-73000.

 

Palvelu on toiminnassa kaksi viikkoa jakeluajankohdan jälkeen.

 

 Kaupunkisuunnittelumessut Laiturilla

 

Helsingin kaupunkisuunnitteluun liittyvät hankkeet ovat kaavoituskatsauksen lisäksi näkyvästi esillä ensimmäistä kertaa järjestettävillä kaupunkisuunnittelumessuilla Laiturilla 5.-9. huhtikuuta. Messuviikon aikana kaupunkilaisten omien kotikulmien ja koko Helsingin suunnitelmat ovat helposti tutustuttavissa kaupunkisuunnittelun kohtauspaikassa Laiturilla. Kaavoittajat ja liikennesuunnittelijat vastaavat kysymyksiin ja esittelevät hankkeita messuosastoilla koko viikon.

 

Lisää tietoa messuista löytyy Laiturin sivuilta osoitteesta www.laituri.hel.fi

 

lisätiedot: viestintäpäällikkö Heikki Mäntymäki, p. 09 310 37368

 

Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto

Viestintäyksikkö, Kansakoulukatu 3

PL 2100, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

 

 

Puh. (09) 310 1673 (vaihde)

 

ksv.viestinta@hel.fi

 

www.hel.fi/ksv