Cantores Minoresin Joulukonsertti 14.12.

Helsingin Tuomiokirkon poikakuoro Cantores Minores esittää kauneimpia ja joululauluja Helsingin Tuomiokirkossa

perjantaina 14.12.2012 kello 19.00.

Konsertti toteutetaan jo perinteeksi käyneellä tavalla yhteistyössä SAPAn jalkapallojunioreiden kanssa.

Konserttilipun hinta on 15 euroa. Lipputilaukset: cm.liput@sapa.fi. Lippuja voi kysellä myös SAPAn pelaajilta ja vanhemmilta.

Cantores Minores on maailmankuulu suomalainen poikakuoro, joka

perustettiin vuonna 1952 jatkamaan keskiaikaista poikakuorotraditiota

silloisen Suurkirkon holvien alla.

SAPA puolestaan on keskustan alueen, Katajanokan, Kruununhaan ja Kallion jalkapalloseura, jonka kotikenttä on Kaisaniemen kenttä. SAPAn miesten joukkue pelaa kolmannessa divisioonassa ja seuran eri-ikäisissä juniorijoukkueissa pelaa kolmisensataa innokasta tyttöä ja poikaa. Cantores Minores ja SAPA tekevät lujasti töitä nuorten parissa hyvän asian puolesta; kaikista ei tule pavarotteja eikä litmasia – pääasia että lapsilla a nuorilla on kasvattava ja turvallinen harrastus, joka parhaassa tapauksessa kantaa läpi koko elämän.

Cantores Minoresin ja SAPAn yhteistyö alkoi jo vuosia sitten: pikkukanttorit laulavat ja jalkapalloilijat hoitavat käytännön järjestelyt lipunmyynteineen. Konsertin tuotto jaetaan puoliksi Cantores Minoresin ja SAPAn kesken.

Jo monen helsinkiläisen joulunalustraditioihin kuuluu tunnelmallinen

musiikkituokio Cantores Minoresin parissa komeassa Tuomiokirkossa. Kun kirkkosali konsertin lopuksi himmenee ja ilmoille kajahtaa Franz Gruberin kuuluisa ’Jouluyö, Juhlayö’, on joulun tunnelma laskeutunut konserttiyleisön keskuuteen.

Lämpimästi tervetuloa!

SAPAn plsta Marita Hyttinen, SAPA00 & 99, huoltaja

SAPA: http://www.sapa.fi/

Cantore Minores: http://www.cantoresminores.net/