juoksija_syksy kopio.pngkanavaranta_kesa kopio.pngkerrostalot_kesa kopio.pnglaivastokatu_talvi kopio.pngmelojat kopio.pngpolku_karjessa_talvi kopio.pngportaat kopio.pngseura_kelluvakonttori kopio.pnguspenski kopio.pngviikkari_enso kopio.png

 kevatkeikaus1

Katajanokan koulun vanhempainyhdistys järjestää koko perheen hauskan ”Kevätkeikauksen” lauantaina 27.4. klo 12-15.30.

Katajanokan koululla järjestettävään tapahtumaan on koottu taidenäyttely oppilaiden viime keväänä Sataman työmaa-aitaa varten maalaamista taideteoksista.

Kello 14 alkaa huutokauppa, jossa kaikki teokset myydään kustakin teoksesta korkeimman tarjouksen esittäneelle. Huudot alkavat paikan päällä 10 eurosta, mutta tarjouksen voi tehdä myös etukäteen, jolloin minimihuuto on 50 euroa. Etukäteishuudot voi lähettää osoitteeseen marjat.tammisto(ät)gmail.com ja taulut ovat esillä koulun nettisivuilla: http://www.hel.fi/hki/kataa/fi/Etusivu

Taidetapahtuman ja huutokaupan lisäksi koululla on mahdollisuus kokeilla sumopainia ja ringette-temppuja (säävaraus). Tarjolla on myös kasvomaalauksia, hierontaa, onnenpyörä sekä herkullinen puffetti.

Kevätkeikauksen yhteydessä kaikilla katajanokkalaisilla on mahdollisuus myydä ja tehdä löytöjä kirpputorilla. Pöytävuokra 10 €, varaukset henna.konkkola(ät)gmail.com.

Tervetuloa!

 

Joomla templates by a4joomla